Heeft Bellissimo ook winkels?

Bellissimo heeft zelf geen winkels maar wel een afhaaldienst waar je bestellingen zelf kan ophalen,  er zijn wel verschillende speciaalzaken die een deel van ons assortiment verkopen. Voor informatie over waar deze verkooppunten zich bevinden, kunt u ons bellen op +32 493 / 83 15 46.

Zonder afspraak de Bellissimo bezoeken? Kan ik !

Wij nemen graag de tijd om u zorgvuldig te woord te staan en advies te geven, daarom is het altijd noodzakelijk een afspraak te maken wanneer u Bellissimo wilt bezoeken.

Kan ik bij Bellissimo in Oedelem ter plaatse producten kopen?

Ons bedrijf in Oedelem heeft geen winkelinrichting, producten uitzoeken en direct kopen, wordt daardoor lastig. Ook hebben wij geen PIN mogelijkheid. Wij raden u aan om uw bestelling via onze webshop te plaatsen deze kan dan wel opgehaald worden, zodra deze klaargemaakt is.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja u kunt uw bestelling ophalen bij ons bedrijf in Oedelem. Bij uw bestelling kiest u dan bij verzending voor Zelf Ophalen. U krijgt van ons een email wanneer uw bestelling klaar staat.

Hoe lang duurt het voor dat ik de producten in huis heb?

Zodra wij de bestelling en betaling van u ontvangen hebben, worden alle gegevens gecontroleerd. Als alles in orde is, maken wij de bestelling klaar en wordt deze dezelfde (werk) dag naar je verzonden. Voor machines en servies is de levertijd 7-21 werkdagen.

De meeste thee en koffie is uit voorraad leverbaar. Mochten we van een bepaald product niet voldoende hebben waardoor de levertijd oploopt, laten we je dat uiteraard zo snel mogelijk weten.

De producten die ik bestel moeten naar iemand anders worden gezonden als cadeau. Kan dat?

Het is mogelijk om producten naar een ander adres te laten versturen dan het factuuradres. U kunt hiervoor de juiste adresgegevens invullen bij afleveradres. Wij hebben niet de mogelijkheid uw bestelling als cadeau te verpakken.

Ik ben niet helemaal tevreden met het ontvangen product. Wat nu?

U heeft recht op retour en terugbetaling van het aankoopbedrag incl verzendkosten mits u binnen 14 dagen na aankoop melding maakt van het feit dat u het product wilt retourneren. Neem contact met ons op via bellissimokoffie@gmail.com en we zorgen voor een goede afhandeling.

Hoe wordt de thee verpakt?

De thee is bij ons voorverpakt in 100 gram,  en kilo's. Wanneer u 500 gram besteld krijgt u in principe 5 x 100 gram geleverd. Op deze manier kost het minder tijd en verpakkingsmateriaal (denk aan het milieu). Als u dit anders wenst kunt u dit aangeven bij uw boodschap aan ons tijdens het afrekenen.

Heeft u een HORECA bedrijf of een koffie en theewinkel?

Neem contact met ons op via bellissimokoffie@gmail.com of telefonisch via +32 493 / 83 15 46 voor persoonlijke advies.